Bine ai venit la Centrul medical Simptom

Misiunea clinicii noastre este sa vindecam.

               In luna ianuarie am observat ca ma dor sanii, iar la atingere am simtit o umflatura la unul dintre ei. M-am speriat si m-am decis sa ma duc la un control.
Cautand intamplator pe internet, am gasit site-ul Doamnei Doctor Doina Popescu care se ocupa cu investigatiile la sani. Mi-am facut o programare telefonica si apoi am ajuns la clinica dansei, Centrul Medical Simptom. Acolo mi s-a facut o ecografie si o termografie de san si am aflat ca am chisturi la ambii sani, iar la sanul drept un nodul. Dansa mi-a facut analizele hormonale dar si ecografia endo-vaginala si m-a prezentat Domnului Profesor Petrache care, afland rezultatele analizelor, a constatat o hiperestrogenie (foliculina  mare). Mi-a recomandat un tratament hormonal pe care sa-l urmez 3-4 luni iar dupa tratament sa vin din nou la control. Doamna Doctor mi-a prescris o reteta si o crema pentru tratamentul local.
Pot afirma ca m-am simtit foarte bine. Am revenit la control unde mi s-a spus ca chisturile au disparut,  nodulul s-a micsorat si foliculina a scazut mult.

Acum sunt  linistita si sanatoasa datorita acestor doi oameni, adevarati specialisti, cu mare atentie fata de pacienti. Va multumesc Doamna Dr. Popescu si Domnule Profesor Petrache.”
Ramasescu Adelina 42 ani, Tulcea

            “Am fost la clinica la doamna Dr. Popescu pentru ca ma dureau sanii si am simtit la palpare ceva ce semana cu un nodul la sanul drept. Doamna Dr. m-a primit imediat, cu foarte multa caldura, mi-a facut o termografie si apoi o ecografie la ambii sani. Mi-a spus ca am un nodul la sanul drept si chisturi de diferite marimi. Mi s-a recomandat un set de analize hormonale care au fost lucrate in laboratorul clinicii si o ecografie vaginala pentru a vedea starea ovarelor. Apoi am fost consultata de Dl. Profesor Petrache, tot la clinica Simptom. Dansul mi-a prescris o reteta pe care sa o urmez  timp de cateva luni iar doamna Dr. mi-a recomandat o crema cu care sa imi masez sanii de doua ori pe zi. Dupa ce am terminat tratamentul, am venit la control, mi s-au repetat testele hormonale si ecografia si rezultatele au aratat ca nodulul s-a micsorat si chisturile au disparut chiar dupa prima luna de tratament.

            Dupa toata aceasta perioada de stres si neliniste, le multumesc din suflet Dnei. Dr. Popescu si Dlui. Profesor Petrache pentru ajutorul si profesionalismul lor.”
Jadu Rodica , 51 ani, Ciubanesti, Olt

            “La inceputul anului 2013 m-am hotarat sa imi fac investigatii la sani pentru a ma asigura ca totul este normal. O prietena mi-a recomandat-o pe doctorita Popescu, pentru ca, in urma cu un an, fusese si ea la doamna doctor, pentru un control de rutina. Ajunsa la clinica Simptom, am fost preluata de asistenta dansei la ora la care aveam programarea, fara a fi nevoita sa astept ore in sir la usa, cum se intampla in spitalele noastre. La sfatul asistentei am asteptat in jur de 5 minute pentru a mi se regla temperatura corpului, dupa care doamna doctor Popescu mi-a facut o termografie si o ecografie in urma carora mi-a descoperit noduli si chisturi la ambii sani. Cand mi-a spus ce a vazut la ecograf m-am speriat foarte tare, crezand ca am cancer si mai am putin de trait. Doamna doctor  mi-a explicat diferenta dintre chist si nodul si mi-a spus ca trebuie facute o serie de analize, urmate de un tratament in urma caruia chisturile sa dispara si nodulii sa se micsoreze.

Exact asa am facut si apoi, dupa trei luni de tratament, am mers la un nou control si totul era cum mi se spusese: chisturile disparusera, nodulii erau mai mici iar analizele hormonale erau in limite normale.
Ii multumesc doctoritei Popescu pentru calmul cu care mi-a explicat fiecare pas urmat ce m-a ajutat sa trec peste aceasta problema medicala.”

Minoiu Marioara, 52 ani, Videle

              “ In luna februarie am simtit o durere la sanul stang si cand m-am palpat mi-am dat seama ca ceva era in neregula (o umflatura care ma durea la atingere). M-am speriat foarte tare. Am vazut-o pe Dna. Dr. Popescu Doina, intamplator, la televizor si m-am hotarat sa merg la clinica dansei pentru un control. Mi-am facut o programare telefonica si m-am prezentat in ziua si la ora stabilite. Ajunsa la clinica am fost preluata de o asistenta si condusa la doamna doctor. Aceasta mi-a facut o termografie si o ecografie, dupa care mi-a spus ca am chisturi la ambii sani si un nodul la sanul stang (acea umflatura pe care o simteam). Am facut, apoi, niste analize hormonale recomandate de Dl. Profesor care mi-a scris o reteta pe care sa o urmez 4 luni. Dna. Dr. mi-a recomandat o crema pentru masarea sanilor. Dupa terminarea tratamentului am facut din nou un control si m-am linistit deoarece Dna Dr. Popescu mi-a spus ca toate chisturile au disparut si nodulul s-a micsorat (nu mai simteam umflatura). Dansa mi-a recomandat sa vin si cu fiica mea la control senologic (nu stiam ce inseamna si am intrebat-o pe Dna . Dr. care mi-a explicat). Desi fiica mea este foarte tanara (30 ani) am zis sa merg la un control  preventiv pentru a o scuti de nesiguranta pe care am avut-o eu pana sa ma vindec. Ii multumesc Dnei. Dr. Popescu in continuare si o sa fac asta cat pot de mult  pentru ca aceasta a descoperit si la fiica mea mai multe chisturi pentru care a primit tratament local (crema) iar dupa efectuarea analizelor hormonale Dl. Profesor Petrache i-a prescris un tratament potrivit pentru ea.

Acum suntem amandoua sanatoase si linistite datorita acestor doi oameni plini de profesionalism si de atentie fata de pacient Dna Dr. Popescu si Dl. Profesor Petrache.”
Popa Doina, 58 ani, Bucuresti

               “Locuiesc in Galati unde m-am prezentat la un cabinet medical in urma cu 4 luni pentru ca aveam ciclu neregulat si ma dureau sanii.

 Dupa investigatiile la san, doctorul de acolo a constat ca am un nodul la sanul stang si mi-a indicat sa ma prezint la chirurgie pentru extirparea acestui nodul spunandu-mi ca nu are ce tratament sa-mi deaPrivind o emisiune de la televizor, am aflat ca exista in Bucuresti Clinica  Simptom, clinica de senologie dotata cu aparate de ultima generatie pentru depistarea de noduli, tumori de san si care recomanda si analize hormonale pentru a depista care e cauza acestora.
M-am programat la aceasta clinica unde mi s-a facut termografie si ecografie la san, teste hormonale si ecografie endo-vaginala.
Doamna doctor Popescu mi-a recomandat un tratament local si unul general pentru 3 luni.
Dupa primirea rezultatelor hormonale, Profesorul Petrache mi-a prescris un tratament tot pentru 3 luni si m-a asigurat ca totul va fi bine daca urmez acest tratament.
Dupa aveasta perioada m-am prezentat la control unde s-a constatat ca nodulul s-a micsorat si testele hormonale au rvenit in limite normale .
Multumesc doamnei Doctor Doina Popescu si domnului Profesor Dr. pentru profesionalismul dumnealor si recomand tuturor femeilor care sufera de aceste dereglari sa apeleze la Clinica Simptom.”

Dima Vasilica, 51 ani, Galati

             “De mai multe luni am avut  o intarziere a ciclului menstrual, ciclu care nu mai venea lunar, ci la 3-4 luni, lucru care imi provoca un disconfort general si la nivelul sanilor.        
O prietena m-a informat ca a cunoscut-o pe doamna doctor Popescu, specialista in astfel de probleme si care, impreuna cu domnul Profesor Petrache se ocupa de tratamentul acestor boli. Am luat numarul de telefon si am facut o programare pentru a efectua analizele hormonale, in primul rand, si apoi restul investigatiilor pentru sani si ovare (toate se faceau la clinica Simptom). Mi s-a facut ecografie vaginala si teste hormonale in ziua 7 si ziua 21 si s-a constatat ca am ovare polichistice si dereglare mare hormonala din cauza careia aveam ciclu dereglat.
Mi s-a recomandat un tratament pt aceasta disfunctie.
Deoarece ma dureau si sanii mi s-a facut o termografie si o ecografie dupa care s-a constatat ca am chisturi pentru care s-a prescris o crema pentru masarea sanilor si un tratament hormonal de catre dnul.Profesor. Acesta trebuia urmat 4 luni.
Dupa prima luna de tratament, ciclul a revenit la normal iar sanii nu ma mai dureau. Dupa cum mi-a fost indicat, m-am prezentat la control si s-a constatat ca ovarele s-au normalizat, la fel si dereglarea hormonala, iar chisturile de la san s-au redus.
De aceasta le multumesc din suflet acestor doi medici pentru binele pe care mi l-au facut. Recomand tuturor femeilor care au astfel de probleme Centrul Medical Simptom.”

Belu Voica, 40 de ani

            “Intr-una din zile, uitandu-ma la televizor, am vazut-o pe Dna. Dr. Popescu care sfatuia femeile care simt ca ceva nu este in regula la san sa se prezinte urgent la clinica pentru investigatii si tratament. Astfel, am aflat un fapt important, si anume ca exista, totusi, tratamente pentru noduli si chisturi. La mine in localitate, unde am mai fost la diverse cabinete, medicii  m-au informat ca noduli si chisturile de san nu se trateaza decat chirurgical..
M-am programat la clinica doamnei doctor unde mi s-au facut tot felul de investigatii de san, hormonale, ecografie de san si endo-vaginala pt a afla cauza problemelor mele.
Diagnosticul a fost nodul de san, dereglare hormonala (cresterea foliculinei in exces) si ovare chistice.
Mi s-a prescris o crema pentru masaj la san, iar domnul Profesorul mi-a prescris un tratament pentru dereglarea hormonala pe care sa-l urmez 3-4 luni, dupa care sa vin la control.
Cand m-am prezentat la control, nodulii se micsorase, hormonii care erau modificati si-au revenit aproape de normal.In concluzie, ma simt foarte bine, sanul nu ma mai doare si nu mai am nici o teama pentru vreo alta boala incurabila.”

Baciu Daniela, 45 ani, Tulcea