Bine ai venit la Centrul medical Simptom

Misiunea clinicii noastre este sa vindecam.

ENDOCRINOLOGIE

Endocrinologul nostru executa teste hormonale privind glanda hipofizara ovariana si tirodiana. Testele se fac in zilele 3-7/ 14-21 a ciclului menstrual. Acest lucru aduce dupa sine un diagnostic hormonal pe care il putem face, urmat de un tratament adecvat.

Prof. univ. dr. Petrache Vartej 

  • Membru in numeroase societati medicale internationale de prestigiu (Academia Internationala de Reproducere Umana, Societatea Internationala de Ginecologie Endocrinologica, Societatea Europeana de Ginecologie etc.).
  • Este presedintele Societatii Romane de Ginecologie Endocrinologica, vicepresedintele Asociatiei de Medicina Perinatala din Romania si al Societatii de Ginecologie Oncologica din Romania, precum si membru titular al Academiei de Stiinte Medicale din Romani

Dl. Profesor Petrache Vartej – specialitate in obstetrica – ginecologie , cu supraspecializare atat in ginecologie cat si in endocrinologie genitala  ce studiaza morfologia si patologia ovarului (gonadelor) cat si relatia dintre tractul genital feminin si celelalte glande endocrine.

 Obiectivele urmarite la Clinica Simptom sunt diagnosticarea si stabilirea conduitei terapeutice in primul rand a afectiunilor hormono-dependente a bolilor a caror aparitie si evolutie sunt sub dependenta hormonilor . Acestea sunt:

1 ) Fibromul uterin si endometrioza ( afectiuni benigne0

2 ) Cancerul de endometru (adenocarcinom de col uterin)

3 ) Patologia tumorala a sanului

         a) Patologia benigna ( fibroadenomul mamar si mastoza fibrochistica )

         b) Patologia maligna a sanului ( cancerul de san)

Dl Profesor  Vartej - face tratament pentru fibrom uterin fara operatie cu exceptia cazurilor grave .

  •    face tratament hormonal la orice pacienta care se confrunta cu dereglari hormonale , ciclu neregulat , ovare chistice, fibrom uterin, cu rezultate foarte bune.
  •    Trateaza pacientele care au o sterilitate primara ( datorita disfunctiilor hormonale)

 

 Specializarile noastre